Je wilt voorblijven op je concurrenten en inspelen op kansen en ontwikkelingen. Om de juiste keuzes te maken, wil je weten hoe je bedrijf er financieel voor staat. Hoe houd je als mkb’er overzicht over de financiën? 

Voor nieuwe ambities en processen heb je financieel inzicht nodig. Direct inzicht in je marges en winsten helpt je om te beslissen welke activiteiten je voortzet en welke niet. Slimme en gebruiksvriendelijke boekhoudsoftware assisteert je, automatiseert tijdrovende klussen en maakt boekhouden makkelijk. Zo kun jij je richten op ondernemen. Wanneer je bedrijf groeit, groeit de software probleemloos met je mee. Ontdek hoe eenvoudig boekhouden kan zijn met Unit4 Multivers.

Jouw voordelen

Meer tijd voor ondernemen

 

Minder handmatig administratief werk

Snel inspelen op kansen dankzij real time inzicht

Handige functionaliteit voor de ondernemer

Digitale assistent

De zelflerende assistent leert van eerdere boekingen

Volledige boekhouding

Alles in één pakket om tot een foutloze, correcte administratie te komen

BTW aangifte

Door de Belastingdienst-koppeling is de btw-aangifte met één druk op de knop geregeld

Scan, herken en boek

Automatisch scannen en herkennen van facturen en bonnetjes

Bankenkoppeling

Koppel je betaalrekening aan je online administratie

Samenwerken met je accountant

Door de meekijklicentie kijkt je accountant met je mee

Rapportages op maat

UItgebreide rapporten met de juiste sturingsinformatie

Dienstverlening

Invoeren van uren, de projectadministratie en abonnementen in één pakket

Infographic: In 4 stappen naar succesvol ondernemen

Je wordt geen ondernemer, je bent een ondernemer. Maar het ondernemerschap kent veel uitdagingen. Een gezonde bedrijfsvoering is jouw verantwoordelijkheid: van het beheren van klant- en leveranciersrelaties, risicomanagement tot aan het motiveren van personeel. 

Knelpunten: Wat staat jouw succes als ondernemer in de weg? En wat zijn de oplossingen? Hoe kun jij jouw succes als ondernemer vergroten? In deze infographic vindt je antwoord op veel vragen.

2Ride over Unit4 Multivers

2RIDE.nl is opgericht in februari 2011 als eenmanszaak met als specialiteit het vervoeren van tweewielers. Dit doen zij voor verenigingen, vriendenclubs, reisorganisaties en fietsverhuurders. In mei 2012 kreeg 2Ride de kans om de business significant te laten groeien dankzij een strategische overname. 2Ride werkt met Unit4 Multivers.