Unit4

Je wilt graag voorblijven op je concurrenten en inspelen op kansen en ontwikkelingen. Om de juiste keuzes te maken, wil je weten hoe je bedrijf er financieel voor staat. Hoe houd je overzicht over de financiën?

Voor nieuwe ambities en processen heb je financieel inzicht nodig. Direct inzicht in je marges en winsten helpt je om te beslissen welke activiteiten je voortzet en welke niet. Slimme en gebruiksvriendelijke boekhoudsoftware assisteert je, automatiseert tijdrovende klussen en maakt boekhouden makkelijk. Zo kun jij je richten op ondernemen. Wanneer je bedrijf groeit, groeit de software probleemloos met je mee. Ontdek hoe eenvoudig boekhouden kan zijn met Unit4 Multivers.

Jouw voordelen

Meer tijd voor ondernemen, minder voor boekhouden

 

Minder handmatig administratief werk

Direct inspelen op kansen dankzij real time inzicht

Handige functionaliteit voor de ondernemer

Digitale assistent

Persoonlijke en zelf in te richten assistent die leert van eerdere boekingen en pro actief met je communiceert

Volledige boekhouding

Alles in één pakket om tot een foutloze, correcte administratie te komen

BTW aangifte

Door de koppeling met de Belastingdienst is de BTW aangifte met één druk op de knop geregeld

Scan, herken en boek

Een foto of scan van je kassabonnetje of factuur wordt direct herkent en verwerkt in je administratie zonder veel invoerwerk

Bankenkoppeling

Koppel je betaalrekening aan je online administratie

Samenwerken met je accountant

Door de meekijklicentie kijkt je accountant met je mee

Rapportages op maat

UItgebreide rapporten met de juiste sturingsinformatie

Dienstverlening

Invoeren van uren, de projectadministratie en abonnementen in één pakket

Infographic: In 4 stappen naar succesvol ondernemen

Je wordt geen ondernemer. Een ondernemer ben je. En het ondernemerschap kent vele uitdagingen. Alle facetten van een gezonde bedrijfsvoering zijn jouw verantwoordelijkheid: van het beheren van klant en leverancier relaties, het laten groeien van de business, risicomanagement tot aan het motiveren van personeel.

Wat zijn de knelpunten: Wat staat jouw succes als ondernemer in de weg? En wat zijn de oplosingen: hoe kun jij jouw succes als ondernemer vergroten? In deze infographic meer over de knelpunten en oplossingen.

2Ride over Unit4 Multivers

2RIDE.nl is opgericht in februari 2011 als eenmanszaak met als specialiteit het vervoeren van tweewielers. Vervoer voor verenigingen, vriendenclubs, reisorganisaties en fietsverhuurders. In mei 2012 deed zich de mogelijkheid voor om van een collega-bedrijf fietsen en steps over te nemen alsmede een aantal contracten met agentschappen. 2Ride voert de hele administratie in Unit4 Multivers.