Unit4

Je zoekt een totaaloplossing die specifieke bedrijfsprocessen inzichtelijk maakt en integreert met je boekhoudsoftware. Maar hoe kom je aan zo’n specifieke totaaloplossing? Door samen te werken met integratiepartners bieden we een passende totaaloplossing.

De standaard boekhoudsoftware Unit4 Multivers biedt veel, maar geen totaaloplossing voor iedereen. We werken daarom samen met gespecialiseerde partners om jou een optimale totaaloplossing te bieden. Unit4 Multivers koppelen we met brancheoverstijgende add-ons, branchespecifieke software en je kunt jouw eigen software koppelen met Unit4 Multivers.  

 • Ik zoek een add-on

  Unit4 Multivers biedt veel mogelijkheden, maar het kan zijn dat je net een extra functionaliteit zoekt die niet standaard beschikbaar is in de software. Kies dan voor een add-on uit ons partnernetwerk die waarde toevoegen aan jouw processen. Zo creëer jij de ultieme software die past bij de wensen en uitdagingen van jouw onderneming.

  Bekijk de add-ons

 • Ik zoek branchespecifieke software

  Soms voldoet standaard software niet aan de uitdagingen en ontwikkelingen binnen een bepaalde branche. Daarom biedt Unit4 branchespecifieke oplossingen die zijn ontwikkeld voor en door specialisten uit de branche. Zo weet je zeker dat je een totaaloplossing hebt die aansluit bij al je behoeften en eisen.

  Bekijk de specifieke oplossingen

  Forceertechniek Koolmees over Unit4 Multivers en integratiepartner RidderIQ

Ik wil integratiepartner worden en koppelen met Unit4 Multivers

Je ontwikkelt een oplossing voor een specifieke branche, maar hebt nog geen goede financiële applicatie of handelsoplossing. Met het koppelplatform Unit4 Multivers API koppel je eigen software aan Unit4 Multivers. Zo bied jij je klanten het beste van twee werelden. Bekijk waarom een partnership met Unit4 voor jou interssant is.

Koppelen met Unit4 Multivers? Jouw voordelen

Integreer je eigen branchesoftware met betrouwbare Unit4-oplossingen

Maak de koppeling in je eigen applicatie zonder aparte ontwikkeltools

Altijd inzicht in de juiste gegevens door de realtime-koppeling

Financiële kennis is niet nodig

Bespaar tijd op het im- en exporteren van data

Bespaar supportkosten op het importeren van klantdata

Je wordt een gecertificeerd Unit4-partner

Gratis support voor al je vragen

Aan de slag

Ben je bekend met het ontwikkelen van applicaties of scripts, dan kun je zo aan de slag met Unit4 Multivers en het koppelplatform om de koppeling te maken. Voor € 500,- exclusief btw word je gecertificeerd partner van Unit4. Je krijgt een training van ons en ondersteuning van onze consultants en programmeurs. Zullen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Technische hulp voor de Unit4 Multivers integratiepartner

Unit4 Multivers API is het nieuwe ontwikkelplatform voor Unit4 Multivers waarmee integratie op een hypermoderne manier tot stand wordt gebracht.

Op basis van de nieuwste technologie wordt een software ontwikkelaar in staat gesteld om koppelingen met Unit4 Multivers te realiseren. De Unit4 Multivers API kan platform en technologie onafhankelijk ingezet worden. Het grote voordeel: De Unit4 Multivers API werkt voor zowel on-premise (lokale) als cloud (online) installaties van Unit4 Multivers!

De Unit4 Multivers API komt in een tweetal technische varianten:

 • .NETAPI
 • WebAPI 

Overzicht releasenotes Unit4 Multivers API

API

Unit4 Multivers

Releasenotes

API 1.9.3 Unit4 Multivers 10.9.3 (of hoger)  Releasenotes API 1.9.3 
API 1.9.2 Unit4 Multivers 10.9.2 (of hoger)  Releasenotes API 1.9.2 
API 1.9.1  Unit4 Multivers 10.9.1 (of hoger) 
  Releasenotes API 1.9.1 
API 1.9.0 
Unit4 Multivers 10.9.0 (of hoger)  Releasenotes API 1.9.0
API 1.8.2 Unit4 Multivers 10.8.1 (of hoger)  Releasenotes API 1.8.2
Releasenotes API 1.8.1 
API 1.8  Unit4 Multivers 10.8.0 (of hoger) 
Releasenotes API 1.8