Waarde toevoegen aan de handelsketen, online of offline, is belangrijker dan ooit. En omgaan met procesuitdagingen in de sector zoals financiën vragen kennis, kunde en tijd. 

De juiste cijfers en flexibiliteit zijn van levensbelang voor je organisatie en om verder te kunnen groeien. Met Unit4 Wholesale krijg jij snel inzicht in voorraden en logistiek om zo jouw kostenbesparingen in beeld te krijgen. En zo houd je grip op je marges. 

Digitalisering van je boekhouding staat je toe mee te bewegen met veranderingen in de handelsketen. En de digitalisering van je bedrijfssoftware geeft je een strategisch voordeel omdat je systemen aan elkaar kan verbinden. Unit4 Wholesale zorgt ervoor dat jij kan groeien tot een strategisch partner voor je klanten en leveranciers. 

Jouw voordelen

Grip op in- en verkoop, financiën, logistiek en voorraadbeheer

Inzicht in groeimogelijkheden

Profiteer van strategisch voordeel

 

Handige functionaliteit voor de groothandel

Voorraad in de tijd

Inzicht in voorraadleveringen en wanneer jij je klanten moet leveren

Integratie

Integratie met systemen als webshops, PIM-systemen, field service oplossingen en externe WMS applicaties

Mobile ready

Belangrijke ERP-informatie overal, altijd en op elk device

Business Intelligence

Verzamel informatie uit verschillende bronnen

Financiën

Goed geïntegreerde financiën voor een sterke bedrijfsvoering 

Flexibel en aanpasbaar

Schaalbaar, aanpasbaar en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten

Kobout over Unit4 Wholesale

Kobout is sinds 1979 een totaalleverancier van bevestigingsmaterialen. Als één van de sterkste spelers op de Nederlandse markt zetten zij in op hoog gekwalificeerd, service gericht personeel, op een excellent voorraadbeheer, uitstekende logistiek en onbesproken kwaliteit. Kobout heeft een omvangrijk klantenbestand in de handel, industrie en bouw. Zij leveren een breed pakket stalen en rvs bevestigings-materialen. Met ruim 100.000 soorten producten, 9.300 m2 magazijn en ruim 80 medewerkers hebben zij 1 motto: wij staan voor u klaar. Mede mogelijk gemaakt dankzij Unit4 Wholesale