Unit4

Ben jij onlangs gestart als ondernemer? Gefeliciteerd! Als starter komen er een hoop uitdagingen op je af. Hoe fijn is het als jij je het eerste jaar geen zorgen hoeft te maken over boekhouding en facturatie?

Direct inzicht in de financiële status van je bedrijf is belangrijk, juist bij de start van je bedrijf. Het overzichtelijke dashboard met marges en winsten van Unit4 Multivers helpt je om keuzes te maken voor jouw bedrijf. Maak als startende ondernemer een jaar lang gratis gebruik van Unit4 Multivers Medium.

Zo kom je in aanmerking

De Startersactie geldt voor alle startende MKB-ondernemers in Nederland. Staat je bedrijf minder dan een jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Dan kun je een jaar lang gratis gebruik maken van Unit4 Multivers Medium. Het enige wat je hoeft te tonen, is een kopie van het bewijs van inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Staat je bedrijf niet ingeschreven in het KvK-register? Neem dan contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden.

Na het eerste jaar

Na het eerste jaar gratis werken met Unit4 Multivers Medium, kun je het zelf aanschaffen. Voldoet het niet aan je eisen? Dan zeg je de licentie zonder problemen op.

Kosten na een jaar:

  • Unit4 Multivers Medium:  € 1.195,-
  • Jaarlijks gebruiksrecht en telefonische ondersteuning:  € 245,-

Werk je liever online? Kies dan voor Unit4 Multivers Medium Online en betaal in plaats van bovenstaande kosten € 58,- per maand (inclusief gebruiksrecht, onderhoud, telefonische ondersteuning en hosting).