Ben jij onlangs gestart als ondernemer? Gefeliciteerd! Als starter komen er een hoop uitdagingen op je af. Unit4 ondersteunt startende ondernemers met een jaar lang gratis boekhoudsoftware zodat zij zich geen zorgen hoeven te maken over de kosten van het boekhouden en facturatie. 

Bij het starten van een bedrijf is direct inzicht in de financiële status belangrijk. Dankzij het overzichtelijke dashboard met marges en winsten van Unit4 Multivers Medium Web kunnen startende ondernemers slimme keuzes maken voor het bedrijf.


 

Kom ik in aanmerking? 

Wil jij gebruik maken van de Unit4 Multivers Startende Ondernemers actie? Beantwoord de vragen hieronder en weet meteen of je in aanmerking komt.  

 
Jij: 

  • bent een MKB-ondernemer 

  • bent in Nederland gebaseerd 

  • staat minder dan een jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel 

Heb jij “Ja” geantwoord op de bovenstaande voorwaarden dan kun je een jaar lang gratis gebruik maken van Unit4 Multivers Medium Web.  

Het enige wat je hoeft te tonen, is een kopie van het bewijs van inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Staat je bedrijf niet ingeschreven in het KvK-register? Neem dan contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden. 

Na het eerste jaar 

Na het eerste jaar kun je Unit4 Multivers Medium Web aanschaffen. Voldoet het programma niet aan je eisen? Dan zeg je de licentie zonder problemen op. 

Hoeveel kost Unit4 Multivers Medium Web? 

Kosten na een jaar: 

  • Unit4 Multivers Medium Web:  €58,- per maand (inclusief support)