Unit4

Support

Unit4 biedt haar klanten wereldwijde klant- en partnerportalen waar je met één account en één wachtwoord verschillende bronnen van informatie binnen Unit4 kunt benaderen. Je kunt hier o.a: 

  • zelf vragen en/of problemen invoeren die vervolgens rechtstreeks in ons callsysteem terechtkomen;

  • je hebt inzicht in de statussen van onderhanden zijnde calls

  • je callhistorie inzien;

  • de kennisdatabase raadplegen, applicatie-updates (fixen) downloaden, maatwerkfixen aanvragen en wensen indienen.

Via MyUnit4

Op onze Selfservice website kunnen klanten zelf incidenten registeren. Hier dien je in te loggen zodat we weten wie je bent. De inlogcoade is gekoppeld aan het bedrijf waar je werkt. Door in te loggen wordt het incident wat aangemaakt wordt (via de menu optie 'Supportvragen | Indienen'), ook daadwerkelijk op de bedrijfsnaam geregistreerd. Op de SelfService website kan ook de status van het incident in de gaten worden gehouden op het moment dat het u uitkomt (24/7). Tevens vindt je hier ook al het nieuws omtrent de Unit4 Multivers productlijn.

Telefonisch

Wanneer er gebeld wordt met 088-2472472 dan wordt het telefoonnummer herkend in onze telefooncentrale. Hierdoor weten we welk bedrijf er belt en van welke applicatie het bedrijf gebruik maakt.   Hierdoor kom je direct bij de juiste supportafdeling terecht. Indien het telefoonnummer niet bij ons bekend is wordt er gevraagd om zelf de supportcode in te geven. Op basis van de supportcode, wordt het incident geregistreerd op de juiste bedrijfsnaam, door de supportmedewerker.

Uw feedback

Kwaliteit staat centraal bij Unit4 Multivers. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten, partners en leveranciers tevreden zijn over onze dienstverlening en samenwerking. Daarom horen wij graag wat u van ons vindt! Bent u tevreden? Of juist niet? Dan horen wij dat graag van u. Complimenten en/of klachten kunt u gemakkelijk doorgeven via onderstaand feedbackformulier.

Wat doen wij met uw feedback? Als u feedback heeft, vul dan onderstaand formulier in. Binnen enkele dagen nemen wij contact met u op.