Support

Met één account en één wachtwoord verschillende Unit4 bronnen benaderen? Dat kan gemakkelijk via het Klantenportal of via de telefoon.

 

Klantenportal 

Je kunt hier o.a: 

  • zelf vragen en/of problemen invoeren die vervolgens rechtstreeks in ons callsysteem terechtkomen;

  • je hebt inzicht in de statussen van onderhanden zijnde calls

  • je callhistorie inzien;

  • de kennisdatabase raadplegen, applicatie-updates (fixen) downloaden, maatwerkfixen aanvragen en wensen indienen.

Log in op het Klantenportal en registreer je incidenten. Je inlogcode is gekoppeld aan het bedrijf waar je werkt en jouw aangemaakte incident  wordt daarom ook op de bedrijfsnaam geregistreerd. Op de SelfService website kan ook de status van het incident in de gaten worden gehouden op het moment dat het jou uitkomt (24/7). Tevens vind je hier ook al het nieuws omtrent de Unit4 Multivers productlijn.

Telefonisch

Neem telefonisch contact op via 088-2472472 . Dankzij nummerherkenning weten we welk bedrijf er belt en van welke applicatie je gebruik maakt.   Zo kom je meteen bij de juiste supportafdeling terecht. Indien het telefoonnummer niet bij ons bekend is wordt er gevraagd om zelf de supportcode in te geven. Op basis van de supportcode, wordt het incident geregistreerd op de juiste bedrijfsnaam, door de supportmedewerker.

Feedback

Kwaliteit staat centraal bij Unit4. We vinden het belangrijk dat onze klanten, partners en leveranciers tevreden zijn over onze producten, dienstverlening en samenwerking. Daarom horen wij graag wat we goed en misschien wat minder goed doen. Gebruik onderstaand feedbackformulier om jouw feedback aan ons door te geven. 

Wat doen wij met jouw feedback? Binnen enkele dagen nemen wij contact met je op om te kijken hoe we onze producten en dienstverlening kunnen verbeteren.

Formulieren & Certificaten

Aanvragen Multivers Verzamelcertificaat

Kostenloos rechtstreeks vanuit Unit4 Multivers (S, M, L, XL) btw-aangiftes en ICP versturen via de Digipoort van de Belastingdienst?
Vraag dit aan met jouw Unit4 Multivers (S, M, L, XL) account en vul het verzamelcertificaat in door op onderstaande knop te drukken. 

Aanvragen Eigen Certificaat

Als u gebruik maakt van een eigen PKIoverheid-certificaat voor het insturen van de opgaven btw en ICP vanuit Unit4 Multivers (S, M, L, XL, Wholesale) dan heeft u hiervoor een account nodig bij Unit4 voor de aansluiting op de Digipoort van de Belastingdienst. U bent zelf verantwoordelijk voor het aanschaffen van een eigen certificaat via een van de door de Belastingdienst geselecteerde leveranciers.

Aanvraag Toegang e-Facturen

Als je al werkt met Unit4 Multivers (M, L, XL) en je wilt graag e-facturen naar de Nederlandse of Vlaamse overheid kunnen sturen, dan kun je gebruikmaken van het door Unit4 kosteloos beschikbaar gestelde Access Point op het PEPPOL-netwerk. Klik op onderstaande button om de toegang hiervoor aan te vragen.

Activeren Unit4 Multivers Management Monitor

Wanneer u werkt met een online versie van Unit4 Multivers kunnen wij de Management Monitor eenvoudig voor u activeren en gratis voor u beschikbaar maken. Ook voor het gebruik van de Management Monitor betaalt u niets. Het enige wat u hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt dan binnen enkele werkdagen uw inloggegevens.

Omzetten Proefabonnement

Als je je proefabonnement voor Unit4 Multivers Online wilt omzetten naar een definitief abonnement, klik dan om onderstaande button.