Nieuws & Blogs

Unit4 stelt Ory Zurr aan als General Manager Small and Medium Enterprise

Utrecht, 

Unit4 heeft Ory Zurr (43) aangesteld als General Manager, Small and Medium Enterprise (SME). In deze rol maakt Zurr deel uit van het Benelux leadership team. 

Zurr werkt sinds 20 jaar in de IT-business en heeft diverse seniorposities bekleed. Hij heeft een bewezen staat van dienst op het gebied van sales, software- & productontwikkeling, implementatie van processen & tools, en project- & programmamanagement binnen bedrijven als DHL, BMW, ALFAM, Alliander, Thomas Cook en Postnl. 

“De SME-business van Unit4 heeft met Multivers een geweldig marktpositie en een bijzonder sterke plek binnen Unit4 als groep. Met zijn ervaring en zijn gedreven karakter is Ory Zurr de aangewezen persoon om dit sterke bedrijfsonderdeel nog verder te versterken en uit te bouwen", zegt Haran Sold, Executive Vice President Domestic Businesses, Unit4. 

Zurr zal deze rol overnemen van Fred Loos die besloten heeft zijn loopbaan buiten Unit4 voort te zetten. 

Mediabibliotheek

Social Media

Contact

Marije Dippel

Communications Manager

marije.dippel@unit4.com

Twitter