Evenementen

Accountancy van Morgen

Accountancy van Morgen Dag

Tijdens de AV-Dag 2018 laten wij u graag kennismaken met uiteenlopende applicaties voor uw accountants-/administratiekantoor: of het nu gaat om uw interne kantoorautomatisering, ‘productie’-applicaties of cliëntautomatisering, wij zorgen ervoor dat u zich bezig kunt houden met wat u het beste doet: het leveren van goed financieel advies. 

 

  • Fiscaal Gemak - besteedt zo min mogelijk tijd aan aangiftes en gebruik beschikbare data en inzichten om uw cliënten te laten zien waar zij financiële voordelen kunnen behalen
  • Online Samenwerken - De eenvoudigste en efficiëntste manier om samen te werken met klanten en derden partijen: geen papieren, geen post, geen gedoe. Alles realtime, digitaal en AVG-compliant
  • PSA Suite voor Accountancy – helpt u opdrachten te identificeren en binnen te halen, werk en resources te plannen en facturatie correct uit te voeren. Met PSA kunt u uw klanten leveren wat u belooft: op tijd en binnen budget.
  • Multivers - accountingsoftware gemaakt door en voor accountants en ondernemers: met minimale inspanning het maximale resultaat.

U kunt ons op 25 september vinden op stand 20 – mocht u voor die tijd al meer willen weten over onze oplossingen voor accountants- en administratiekantoren? Bekijk dan onze website of lees de whitepaper ‘De Accountant van Morgen’.

Voor meer informatie over de AV-Dag 2018 of om je aan te melden kun je terecht op de website van Accountancy Van Morgen.

Aanmelden AV-DagAccountancy van Morgen Dag

25 september 2018 09:00 - 17:00  
Sportcentrum Papendal, Papendallaan 3,6816 VD Arnhem