Print
ERP Software

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze software voor ERP of één van onze andere producten? Neem contact met ons op of vul hieronder het formulier in.

Wilt u meer weten over een oplossing uit de Unit4 Multivers productlijn?
Aanhef*
*
*
*
*
*

Wilt u meer weten over een oplossing uit de Unit4 Multivers productlijn?
Aanhef*
*
*
*
*
*
*

ERP software voor groothandels


Unit4 Multivers Extended biedt moderne, flexibele ERP software waarmee bedrijven snel kunnen inspelen op een veranderende informatiebehoefte. Dat maakt de software bij uitstek geschikt voor de dynamische omgeving waarin groothandels opereren. Of u nu starter bent of een ervaren MKB’er: in deze branche zijn veranderende condities aan de orde van de dag en is het soms moeilijk om uw bedrijfsadministratie constant op orde te houden. De juiste ERP software helpt bedrijven snel en adequaat op veranderingen in te springen.

ERP software: hoe werkt het?
ERP software functioneert als het ware als het alziend oog van uw organisatie. Voert u een wijziging door in één van uw systemen, dan wordt dit door andere onderdelen automatisch opgepikt en verwerkt. U weet zeker dat al uw bedrijfsinformatie correct wordt doorgevoerd en hoeft geen tijd meer te steken in het updaten en controleren van uw bedrijfssystemen. U kunt uw tijd vast beter besteden aan andere onderdelen van uw business!

Flexibel inzetbare ERP software
Dit ERP programma zorgt voor een optimale integratie van al uw bedrijfsprocessen, en zorgt daarmee voor een lage total cost of change (TCC). U kunt snel handelen en bespaart daarmee tijd en effort. Onze ERP pakketten kunnen bovendien zonder aanpassingen in nagenoeg iedere handelsonderneming ingezet worden.

Lees meer over de functionaliteit van Unit4 Multivers Extended

De voordelen van onze ERP software

  • volledige ERP-oplossing ter ondersteuning van al uw primaire bedrijfsprocessen
  • betere bewaking van projecten en budgetten
  • verbeterd artikelbeheer door naadloze integratie met uniform artikelbestand
  • minder administratief werk

Groothandel vooruitgedacht