Print

Hét boekhoudprogramma voor het MKB


De boekhouding. Iedere ondernemer heeft er mee te maken. Ook in het MKB is boekhouden een belangrijke taak. Leuk is het niet altijd, wel noodzakelijk. En de administratie uitbesteden is duur. Een boekhoudpakket afgemeten op de wensen in het MKB is eigenlijk onmisbaar. UNIT4 begrijpt dat. Wij hebben ons in de wereld van het midden en kleinbedrijf verdiept en weten precies waaraan u behoefte hebt. Ons betaalbare boekhoudprogramma bevat alle essentiële administratieve functies voor MKB-bedrijven in Nederland en België.

Een boekhoudprogramma op maat

Onze boekhoudsoftware is modulair opgebouwd. Zo is er voor elk bedrijf in het MKB een boekhoudprogramma op maat. En groeit uw bedrijf, dan groeit uw boekhoudprogramma moeiteloos met u mee. Dat maakt dat UNIT4 altijd het beste boekhoudprogramma voor ieder bedrijf in het MKB heeft. In iedere groeifase van uw organisatie.

UNIT4 Multivers is eenvoudig in gebruik. Wilt u nieuwe toepassingen gebruiken, dan hoeft u geen dure trainingen te volgen. Met minimale boekhoudkennis behaalt u maximaal resultaat. Bekijk onze boekhoudpakketten.

Ons boekhoudprogramma voor het MKB gratis proberen?

Wilt u ons boekhoudprogramma zelf ervaren? Dat kan! Meld u aan voor een proefversie en u ontvangt direct uw inloggegevens. U kunt dus meteen aan de slag. Zo bepaalt u zelf wanneer u alle voordelen van UNIT4 Multivers Online ontdekt. 30 dagen gratis. Geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen!

Meld u aan voor een gratis proefversie