Print
Kies voor een simpel, effectief boekhoudprogramma

Wat kost Unit4 Multivers Online?

 Pakket Per maand/user
 Unit4 Multivers Small Online   € 39,-
 Unit4 Multivers Medium  Online      € 58,-
 Unit4 Multivers Large Online   € 88,-
 Unit4 Multivers XtraLarge Online      € 128,-

Dit is inclusief:

  • Hosting
  • Dagelijkse back-up
  • Updates en onderhoud
  • 3 administraties (m.u.v. XtraSmall)
  • Telefonische support

Een extra administratie kost u € 4,17, met een minimale afname van 3 administraties.

Online boekhouden? Waar moet u op letten?

Iedere onderneming is wettelijk verplicht een sluitende administratie te  voeren, maar waar moet je op letten bij het maken van de keuze online of offline boekhouden?  Download gratis ons whitepaper “Over de keuze voor een boekhoudpakket: online of offline – Twaalf overwegingen” voor het maken van de juiste keuze.


Kies voor een simpel, effectief boekhoudprogramma

Boekhoudprogramma op maat

Een eenvoudig boekhoudprogramma dat een passende oplossing biedt voor uw bedrijf? Voor een overzichtelijke boekhouding hebt u een slim en effectief programma nodig. Een simpel boekhoudprogramma, dat de subtiliteiten van uw branche begrijpt.

Unit4 levert effectieve boekhoudsoftware voor het MKB. De software is modulair opgebouwd, zodat u een passende oplossing voor uw bedrijf krijgt. Of u nu op zoek bent naar een boekhoudpakket voor eenmanszaken of een middelgrote onderneming hebt, met onze software kiest u altijd voor een afgemeten oplossing. En groeit uw bedrijf, dan groeit uw boekhoudprogramma moeiteloos met u mee.

Wat is het beste boekhoudprogramma voor mijn bedrijf?

Weet u niet zeker welk pakket het beste bij uw bedrijf past of hebt u vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers adviseren u graag. Boekhouden wordt eenvoudig met de juiste software!
Producten Doelgroep
Unit4 Multivers Management Monitor Boekhouden zonder zelf te boekhouden
Unit4 Multivers Small Basis Boekhouden
Unit4 Multivers Medium Basis Boekhouden / Facturatie / Relatiebeheer / Assistenten
Unit4 Multivers Large Logistiek
Unit4 Multivers XtraLarge Full Service Zakelijke dienstverlening
Unit4 Multivers Online Online boekhouden

Unit4 Multivers gratis proberen?

Uw type software gevonden? Dan kunt u de online versie van het boekhoudprogramma 30 dagen gratis proberen. Geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen! Na het invullen van de gevraagde gegevens, maken we voor u een online administratie aan en sturen we u uw inloggegevens toe. Zodra u inlogt in Unit4 Multivers Online kunt u direct aan de slag. Na deze 30 dagen stopt uw account automatisch. 

Meer dan boekhoudsoftware alleen

Naast boekhoudsoftware levert UNIT4 ook andere bedrijfssoftware voor het MKB die u helpt uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. U kunt bij ons terecht voor:

Door ons boekhoudprogramma te koppelen aan specifieke branchesoftware kunnen wij bovendien uiteenlopende branches een totaalpakket bieden. Bekijk onze brancheoplossingen.