Print
Over ons

Over ons

Unit4 ontwikkelt al ruim 35 jaar praktijkgerichte bedrijfssoftware gericht op een aantal verticale segmenten en specifieke branches. Een van die doelgroepen is het midden- en kleinbedrijf (MKB): een zeer brede groep ondernemers met uiteenlopende eisen en wensen als het gaat om softwareondersteuning.

Doordat wij nauw samenwerken met klanten, accountants en brancheverenigingen, speelt onze software snel in op trends en ontwikkelingen binnen de branches. Ook als een bedrijf uitbreidt in omvang of complexiteit, groeien onze oplossingen probleemloos mee. 

Om dicht bij de markt te staan en de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn, distribueren we onze software via een landelijk netwerk van gecertificeerde en geautoriseerde partners. Wij maken onderdeel uit van Unit4 N.V.

Werken bij Unit4

Unit4 is een aantrekkelijke werkgever voor it-ers in elke fase van hun carrière. Ruim 4.000 medewerkers wereldwijd hebben één ding gemeen: ze zijn geen nummer. Bij Unit4 werken we in kleine specialistische teams aan één gezamenlijk doel: het ontwikkelen van standaard bedrijfssoftware en het leveren van services die de verwachtingen van de klant overtreffen. 

Bekijk onze vacatures