Print
  • Unit4 Multivers Large

    Betaalbaar, compact softwarepakket met alle essentiële administratieve functies voor het midden- en kleinbedrijf.

    Meer informatie
  • Unit4 Multivers XtraLarge

    Betaalbaar, compact softwarepakket met alle essentiële administratieve functies voor het midden- en kleinbedrijf in Nederland en België.

    Meer informatie

Logistieke software

De juiste logistieke software kan u helpen uw logistieke automatisering te optimaliseren. Slimme software kan uw voorraadbeheer een stuk gemakkelijker maken. Inzicht in uw logistieke proces is essentieel om het inkoopproces, verkoopproces en voorraadbeheer op elkaar af te stemmen. Aan het houden van voorraad zijn kosten en risico’s verbonden. Daarom is het van belang de voorraad zo klein mogelijk te houden, maar wel groot genoeg om aan de vraag van uw klanten te kunnen blijven voldoen.

Logistieke software van Unit4 Multivers
De logistieke software van Unit4 Multivers helpt met het bewaken van de voorraadpositie. Voorraadbeheer vormt geen enkele uitdaging meer. Of dit nu alleen voor de voorraad in de winkel is, voor voorraad in bestelauto’s of voor diverse magazijnen op verschillende locaties. Het kan allemaal. Uw persoonlijke assistent houdt de voorraad in alle magazijnen bij en maakt, wanneer de voorraad te laag dreigt te worden, voorstellen om nieuwe voorraad in te kopen. U hoeft alleen maar te bevestigen om de bestelling te verzenden.

Meer dan voorraadbeheer alleen
De assistent bewaakt ook of de leverancier op tijd de goederen levert en of hij de afgesproken prijs berekent. Zo staat u nooit meer voor verrassingen. Mocht een gevraagd product toch niet op voorraad liggen dan plaatst u vanuit de klantbestelling in één keer een inkooporder, die u desgewenst direct bij uw klant laat afleveren. Met Unit4 Multivers Large en Unit4 Multivers XtraLarge krijgt u controle over en inzicht in uw voorraad.

Diverse functionaliteiten in één
De logistieke software van Unit4 Multivers is multifunctioneel. De software neemt niet alleen uw voorraadbeheer over, het beheert ook uw inkoopproces en combineert al uw bedrijfsinformatie voor een optimale logistieke automatisering. Zo verkrijgt u een compleet logistiek softwarepakket om uw logistieke organisatie te ondersteunen. Onze logistieke software bevat  functionaliteiten als:

•    Offertes
•    Voorraad- & bestelregistratie
•    Verkoop
•    Prijzen & Kortingen
•    Vaste orders
•    Samengestelde artikelen
•    Uren en Projecten

Gratis en vrijblijvend proberen?

U kunt onze logistieke software 30 dagen gratis proberen. Na het invullen van de gevraagde gegevens, maken we voor u een online administratie aan en sturen we u uw inloggegevens toe. Zodra u inlogt in Unit4 Multivers Online kunt u direct aan de slag en onze software online 30 dagen gratis proberen. Na deze 30 dagen stopt uw account automatisch. We laten u graag online kennismaken met onze logistieke software!