Print
Unit4 Multivers CRM App

Beschikbaarheid

De Unit4 Multivers CRM App is geschikt voor alle gebruikers van Unit4 Multivers Online en Unit4 Multivers Accounting Online.

De Unit4 Multivers CRM App is geschikt voor iOS8 en Android, zowel voor uw mobiel als tablet.

Download

Download de gratis Unit4 Multivers CRM App:

Gratis en vrijblijvend proberen?

  • 30 dagen gratis proberen
  • U ontvangt direct inloggegevens
  • Direct aan de slag in een ingericht demobedrijf
  • Gratis support voor al uw vragen
  • Tips per e-mail
  • Account stopt automatisch na 30 dagen

We laten u graag kennismaken met Unit4 Multivers Online!

Unit4 Multivers CRM APP

De Unit4 Multivers CRM App geeft naast inzicht in uw klantgegevens, ook de mogelijkheid om nieuwe klanten aan te maken, te bewerken en zelfs te verwijderen. Op een overzichtelijke manier vindt u naast de NAW en contact gegevens zoals telefoon, mobiel, e-mail en website gegevens ook een overzicht van openstaande posten, orders en offertes terug, waarbij u zelfs de details van boekingsregels kunt terug vinden.

Daarnaast biedt de Unit4 Multivers CRM App de mogelijkheid om acties en notities aan te maken en te bewerken. De Unit4 Multivers CRM App laat zelfs op kaart de locatie van de geselecteerde klant zien en toont het de meest efficiƫnte route op basis van uw huidige locatie.

Vanuit de Unit4 Multivers CRM App is het bovendien mogelijk om direct uw klant een SMS te sturen, zijn website te bezoeken of een telefoongesprek te starten. Zo kunt u snel en gemakkelijk doorwerken; ook als u niet op kantoor aanwezig bent.

De Unit4 Multivers CRM App is naast het Nederlands ook beschikbaar in Engelse, Duitse en Franse taal.

Om gebruik te maken van de Unit4 Multivers CRM App hebt u enkel en alleen de login gegevens van Unit4 Multivers Online nodig.

Bekijk de film waarin alle mogelijkheden over de Unit4 Multivers CRM App aan bod komen.

Wat vinden klanten van de CRM App?

"Werkt goed. Leuk om klanten uit mijn administratie te zien incl wat financiële info. Erg handig om even snel beeld te krijgen. Inloggen ging bij mij vlekkeloos. Je gebruikersnaam en wachtwoord invoeren en gaan!
Ik zeg: Leuke app voor Unit4 klanten" 

"Dit is voor bedrijven die werken met Unit4 Multivers Online een prachtige toevoeging. Alle basis CRM informatie is direct voorhanden en je kunt er direct mee werken."

"Mooie en nuttige toepassing."